Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Nevenschikking

Echte dichters willen de woorden op hun plek jagen.

Dat zegt poëziedocente Guusje Bouhuys, verteller van de roman Zachte riten van Marja Pruis. In deze roman, die mij aan Virginia Woolfs Mrs. Dalloway doet denken, gaat het meer om de taal dan om het verhaal. De vertelster houdt niet van tv-series zoals The Wire, waarin ‘te veel gebeurt’.

 
Lees meer

Knipoog

knipoog Als puber oefende ik met mijn vriendinnen de knipoog. Eén oog dicht, het andere oog én de rest van het gezicht in de plooi. Voor gevorderden de knipoog-sequentie: smak-knipoog-klik-tsjk-aaah. Als je daarmee het object van je begeerte niet binnensleepte, dan zou niets helpen. Mij lukte het voor geen meter. Ik gaf het dus al snel op – nooit meer geprobeerd.
Lees meer

Overdreven

overdreven Zomer 2012 stond in Tekstblad – het tijdschrift over tekst en communicatie – een artikel van Margreet Onrust en mij. Over hyperbolen – overdrijvingen – in columns.
De roomijsschappen in de supermarkt nemen méér plaats in dan de hele afdeling groente en fruit samen.
Lees meer

Gebaren

Gebaren Als je op vier hoog woont, zie je van alles. Zeker aan een drukke straat, tegenover een steegje. En als zich op de hoek van de straat en het steegje een bruin café bevindt, dan zit je goed.
Lees meer