Zoekt u een vertaler?

Ik ben een ervaren en bekwame vertaler Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. Cum laude afgestudeerd in Engelse taalkunde, en gespecialiseerd in teksten over kunst & cultuur. U kunt bij mij ook terecht voor redactie, correctie en tekstadvies. In het Engels en het Nederlands. 

  • Redactie
  • Vertaling
  • Academisch Engels
  • Lezingen
  • Tarieven

Redactie

Een tekst kan bijna altijd beter. Soms moet de opbouw compleet anders, soms volstaan enkele ingrepen in stijl en spelling. Een frisse blik van een expert helpt uw tekst altijd vooruit. Ik kan uw tekst voor u herschrijven, redigeren of corrigeren.

Vertaling E-N

U kunt bij mij terecht voor accurate en goed lopende vertalingen van artikelen, websites, boeken en verhalen. Engels-Nederlands en Nederlands-Engels. Ik ben gespecialiseerd in vertalingen op het gebied van kunst en cultuur. Neem voor meer informatie contact op.

 

Academisch Engels

Het Engels is de taal van de wetenschap. Moet u uw proefschrift, artikel of scriptie in het Engels schrijven? Ook als u die taal goed beheerst, is dat een uitdagende klus. Ik kan uw academische teksten voor u redigeren en/of corrigeren.

 

Zoekt u iemand die een lezing of workshop kan verzorgen op het gebied van taalgebruik of taalwetenschap? Ik ben via Zij Spreekt te boeken als spreker over onderwerpen als taalwetenschap, retoriek, schrijfvaardigheid en literaire stijl. Meer informatie vindt u op Zij Spreekt.

 

Tarieven

Mijn uurtarief is variabel en is afhankelijk van het soort werk dat ik doe. Voor vertalingen hanteer ik een basistarief van € 0,15 per woord, ex. btw. Bij een groot project of een terugkerende opdracht is uiteraard een projectprijs bespreekbaar. Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende offerte.

penwithpaper
nieuwsbrief