Vertaling

Zoekt u een vertaler of redacteur? 

Ik ben een ervaren vertaler Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. Cum laude afgestudeerd in Engelse taalkunde, en gespecialiseerd in teksten over kunst & cultuur. U kunt bij mij ook terecht voor redactie, correctie en tekstadvies. In het Engels en het Nederlands.

 

Tarieven

Voor vertalingen hanteer ik een basistarief van € 0,15 per woord ex. btw, en voor redactiewerk € 0,05 per woord ex. btw. Bij een groot project of een terugkerende opdracht is uiteraard een projectprijs bespreekbaar. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende offerte.

 

Portfolio

Enkele van mijn opdrachtgevers:

This Art Fair

Art in Redlight

Gemeente Amsterdam

Universiteit van Amsterdam

Mondriaan Fonds

Openbare Bibliotheek Amsterdam

 

Aanbevelingen

Simone Swildens:

Ik heb de samenwerking met Sarah van Vliet, als Engelstalige tekstschrijfster voor een digitale catalogus van Stichting Art in Redlight/AIR9 – The independent Art Fair, uitmuntend bevonden. Naast gedegen professionaliteit is zij zeer goed ingevoerd in de wereld van de kunsten en dat maakt dat zij, naast de vertaling, een extra dimensie in de tekst kan leggen. Kunstenaars waren zeer lovend over de teksten en dat maakt haar extra bijzonder. Daarnaast werkt zij erg nauwkeurig en accuraat.

Mette Samkalden:

Sinds 2012 zet Sarah zich in als vertaler en editor voor Stichting Art in Redlight/This Art Fair. In deze functie bewijst Sarah zich als kundig, nauwkeurig en flexibel. Minstens even belangrijk is dat Sarah betrokken is bij haar klanten, en gevoel heeft voor de boodschap die die klanten willen overbrengen. De identiteit van de organisatie wordt zo mee vertaald in haar teksten.

 

Translation

Do you need an English-Dutch translator?

You’ve come to the right place! As a skilled and experienced translator specialised in texts about art and culture, I would be more than happy to translate your English text into Dutch.

I hold an Honours degree in English Language and Culture, and a Ph.D. in Linguistics. My academic teaching experience includes English, Dutch, Academic Skills and Text Analysis. I currently work as a professional editor and translator. My translations range from book introductions and website texts to museum catalogues and press releases.

If you need more information, please do not hesitate to contact me.